Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55

Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55 is een Honkbalclub gelegen aan Maardijk 83C in Almelo.

Meer informatie over Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55 in Almelo

Welkom op de officiële website van de Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55. Al 68 jaar is onze vereniging onlosmakelijk verbonden met Almelo. Er is gestart met de bouw van ons nieuwe clubgebouw en we hebben de hulp van alle leden nodig. Daarnaast staat de Grote Clubactie weer op het punt van beginnen, waarbij de loten dit keer online gekocht kunnen worden. Helaas is ons clubhuis opnieuw ingebroken en zijn er bouwmaterialen gestolen. Gelukkig hebben we twee nieuwe sponsors en zijn de winter-/zaaltrainingen weer begonnen. Verder zijn er foto's gemaakt van jeugdleden en kunnen mensen de club sponsoren via SponsorKliks. We zijn nog op zoek naar lokale ondernemers die ons willen steunen en er is een contactpagina voor meer informatie.

Wil je weten wat Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters ’55

Bezoekers bekeken ook