Huis van bewaring

Huis van bewaring is een Hotel gelegen aan Marktstraat 7 in Almelo.

Meer informatie over Huis van bewaring in Almelo

HotelHuis van Bewaring is een uniek gevangenishotel in het centrum van Almelo. Het hotel biedt verschillende kamers, waaronder de Portier kamer, Celblok kamer, Celblok Suite kamer, Cipier kamer en Appartement. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, zowel in de kamers als in en om het hotel. Er zijn ook veelgestelde vragen waar je handige informatie kunt vinden, zoals de check-in en check-out tijden en of honden zijn toegestaan. Het hotel is gevestigd aan Marktstraat 7 in Almelo. Daarnaast biedt Hotel Huis van Bewaring ook cadeaubonnen en een loyaliteitsprogramma aan. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je een speciale aanbieding en 10% korting op je eerste verblijf.

Wil je weten wat Huis van bewaring verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huis van bewaring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huis van bewaring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huis van bewaring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huis van bewaring reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huis van bewaring

Bezoekers bekeken ook