Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink

Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink is een Huisarts gelegen aan Titus Brandsmahof 1 in Almelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink in Almelo

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum van Gogh in Almelo. Op de website vindt u alle informatie over de praktijk en andere medische informatie. Het is momenteel erg druk aan de telefoon en de balie, waardoor de wachttijd kan oplopen. De assistente zal u een aantal vragen stellen om te bepalen hoe u het beste geholpen kunt worden. Dit kan betekenen dat u niet altijd een afspraak bij de dokter hoeft te maken, maar mogelijk ook een foto kunt sturen of een afspraak kunt maken met de praktijkondersteuner of een speciaal opgeleide assistente. De assistentes zijn hierin opgeleid en hebben net als de dokter beroepsgeheim. Bij twijfel wordt er altijd overlegd met de huisarts. Daarnaast is de praktijk momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen. De praktijk neemt deel aan een landelijk project om meer tijd per consult in te plannen en vraagt daarom de patiënten om enkele vragen te beantwoorden. Alvast hartelijk dank.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink

Bezoekers bekeken ook