Huisartsenpraktijk De Kolk

Huisartsenpraktijk De Kolk is een Arts gelegen aan Bornerbroeksestraat 38 in Almelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Kolk in Almelo

Welkom op de website van huisartsenpraktijk "De Kolk" in Almelo. Op deze website willen we onze patiënten beter informeren over onze praktijk. U vindt hier informatie over wie wij zijn, wat we doen en onze openingstijden. Daarnaast willen we u op de hoogte houden van nieuws en ontwikkelingen binnen onze praktijk. Let op: als u corona gerelateerde klachten heeft, geef dit dan aan bij het maken van een afspraak. Verder willen we u informeren over ons no-show tarief. Dit tarief is ingevoerd omdat steeds meer patiënten zonder bericht niet op afspraken verschijnen. Als u niet op uw afspraak kunt komen, meld dit dan telefonisch bij de assistente. De hoogte van het no-show tarief is 15 euro voor een enkel consult van 15 minuten en 30 euro voor een langer consult. U ontvangt de rekening per post en deze moet betaald worden voordat een volgende afspraak kan plaatsvinden. Voor spoedgevallen bel 112 en voor dringende medische hulp kunt u het praktijknummer bellen. Buiten kantooruren kunt u terecht bij de Centrale Huisartsen Post.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Kolk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Kolk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Kolk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Kolk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Kolk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Kolk

Bezoekers bekeken ook