Huisartsenpraktijk Florijn

Huisartsenpraktijk Florijn is een Huisarts gelegen aan Bornerbroeksestraat 40 in Almelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Florijn in Almelo

Huisartsenpraktijk Florijn is een huisartsenpraktijk gevestigd in Medisch Centrum "De Kolk" in Almelo. Ze streven ernaar om de beste zorg te leveren die bij elke individuele patiënt past. Ze geven patiënten de mogelijkheid om actief mee te denken in hun behandeling. Buiten openingstijden kunnen patiënten terecht bij de huisartsenpost of spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Het telefoonnummer voor de huisartsenpost is +31 88 588 05 88 en voor de spoedeisende hulp van het ZGT ziekenhuis Almelo is het telefoonnummer +31 88 708 78 78. De praktijk Florijn bestaat nu 1 jaar. Voor contactinformatie verwijzen ze naar de website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Florijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Florijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Florijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Florijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Florijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Florijn

Bezoekers bekeken ook