Huisartsenpraktijk Sluitersveld

Huisartsenpraktijk Sluitersveld is een Huisarts gelegen aan Klokkenbelt 51C in Almelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Sluitersveld in Almelo

Huisartsenpraktijk Sluitersveld in Almelo heeft twee huisartsen, dokter Boonstra en dokter de Vries. Dokter Boonstra werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, terwijl dokter de Vries op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdag werkt. Het is het beste om tussen 8.00-10.30u te bellen. Als je eigen dokter er niet is, neemt de andere dokter waar voor dringende zaken. Op woensdagmiddag nemen de huisartsen van huisartsengroep 4 uit Almelo waar voor dringende zaken. De contactgegevens van de praktijk zijn: Klokkenbelt 51C, 7602 AG Almelo, telefoon: 0546 – 86 17 52. Voor recepten bel je naar hetzelfde nummer, maar toets je 2. Voor spoedgevallen bel je 0546 – 86 91 05 of toets je 1.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Sluitersveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Sluitersveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Sluitersveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Sluitersveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Sluitersveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Sluitersveld

Bezoekers bekeken ook