Huisartsenpraktijk Timmer Almelo

Huisartsenpraktijk Timmer Almelo is een Arts gelegen aan Beethovenlaan 1 in Almelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Timmer Almelo in Almelo

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Timmer. Hier vindt u alle informatie over de praktijk, zoals openingstijden en locatie. U kunt ook online afspraken maken voor niet-spoedeisende klachten en als u geen klachten heeft die kunnen wijzen op Corona. Als u wel klachten heeft die kunnen wijzen op Corona, kunt u bellen met de assistente voor een afspraak. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de donderdagmiddag. Op donderdagmiddag is de praktijk gesloten vanaf 12 uur. U kunt ook een praktijkfolder downloaden en de website wordt regelmatig bijgewerkt. Tot ziens op de praktijk.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Timmer Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Timmer Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Timmer Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Timmer Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Timmer Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Timmer Almelo

Bezoekers bekeken ook