Huisartsenpraktijk Van Herwijnen

Huisartsenpraktijk Van Herwijnen is een Huisarts gelegen aan Bornerbroeksestraat 42 in Almelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Van Herwijnen in Almelo

In dit artikel gaat het over verschillende onderwerpen met betrekking tot de gezondheidszorg. Allereerst wordt er gesproken over het contact met Medisch Centrum De Kolk, waarvoor het telefoonnummer 0546 - 812 404 beschikbaar is. Vervolgens wordt er verwezen naar Mijn Gezondheid Net (MGN), een online platform waar patiënten toegang hebben tot hun medische gegevens en afspraken kunnen maken. Daarnaast wordt er gesproken over de huisartsenpost, waar mensen buiten de reguliere openingstijden van hun huisarts terechtkunnen voor dringende medische hulp. Ook wordt er vermeld dat patiënten herhaalrecepten kunnen aanvragen bij hun huisarts. Verder wordt er kort verwezen naar het onderwerp corona, zonder verdere specifieke informatie te geven. Daarnaast wordt er gesproken over afwezigheid, waarschijnlijk in relatie tot personeel van het Medisch Centrum. Tot slot wordt er vermeld dat er reglementen zijn waar het team zich aan dient te houden. Het artikel geeft geen verdere details over de genoemde onderwerpen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Van Herwijnen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Van Herwijnen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Van Herwijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Van Herwijnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Van Herwijnen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Van Herwijnen

Bezoekers bekeken ook