Huisartsenpraktijk Windmolenbroek

Huisartsenpraktijk Windmolenbroek is een Huisarts gelegen aan Zeearend 2 in Almelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Windmolenbroek in Almelo

Huisartsenpraktijk Windmolenbroek is een HOED, waar meerdere huisartsen samenwerken in één gebouw met hun eigen praktijk. De praktijk bestaat uit de praktijken van Dr. Schoenmakers, Dr. Verboom, Dr. Japenga, Dr. Zoon en Dr. van Lottum. De medewerkers werken echter voor alle praktijken, dus een assistente of praktijkondersteuner is niet gekoppeld aan een specifieke arts. Op de website van de praktijk kunnen patiënten informatie vinden over wie zij zijn, wat zij doen, de openingstijden, waarneming, praktijkregels en meer. De website wordt regelmatig bijgewerkt en vernieuwd. Als er informatie ontbreekt op de site, wordt het op prijs gesteld als dit wordt gemeld. Daarnaast worden er ook contactgegevens vermeld, zoals telefoonnummers en het adres. Voor levensbedreigende situaties moet er 112 worden gebeld en voor spoedgevallen kan er contact worden opgenomen met 0546-540300.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Windmolenbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Windmolenbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Windmolenbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Windmolenbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Windmolenbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Windmolenbroek

Bezoekers bekeken ook