Huisartspraktijk A J Timmer

Huisartspraktijk A J Timmer is een Huisarts gelegen aan Beethovenlaan 1 in Almelo.

Meer informatie over Huisartspraktijk A J Timmer in Almelo

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Timmer. Hier vindt u alle informatie over de praktijk, zoals wie wij zijn, onze openingstijden en de locatie. U kunt zeven dagen per week, 24 uur per dag terecht bij de huisartspraktijk voor meer informatie. Daarnaast kunt u online uw zorg regelen en afspraken maken in het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Voor niet-spoedeisende klachten en als u geen klachten heeft die kunnen duiden op Corona, kunt u ook online afspraken maken. Bij klachten die kunnen wijzen op Corona, zoals hoesten en benauwdheid, kunt u telefonisch een afspraak maken met de assistente. Op donderdagmiddag is de praktijk gesloten. U kunt hier ook een Praktijkfolder downloaden en de website wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd.

Wil je weten wat Huisartspraktijk A J Timmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk A J Timmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk A J Timmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk A J Timmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartspraktijk A J Timmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk A J Timmer

Bezoekers bekeken ook