Huisartspraktijk Groenewold

Huisartspraktijk Groenewold is een Huisarts gelegen aan Hortensiastraat 14A in Almelo.

Meer informatie over Huisartspraktijk Groenewold in Almelo

Het is momenteel druk bij Huisartsenpraktijk Groenewold. Dit leidt onder andere tot langere wachttijden aan de telefoon. Om goed bereikbaar te blijven, vraagt de praktijk om tussen 8 en 11 uur niet aan de balie te komen. In plaats daarvan kunnen vragen gesteld worden tussen 8 en 10.30 uur. Herhaalrecepten kunnen aangevraagd worden via de herhaalreceptenlijn, de website of de herhaalservice van de apotheek. Het is niet meer mogelijk om deze bij de assistente aan te vragen. Voor het maken van een afspraak kan gebeld worden op de aangegeven tijden. Bij spoedeisende klachten moet op 1 gedrukt worden. Het advies is om op maandagochtend alleen te bellen voor dringende klachten die dezelfde dag gezien moeten worden, omdat dit de drukste dag is. Verder wordt verwezen naar thuisarts.nl voor adviezen bij klachten. Binnenkort kunnen een aantal afspraken online via de website ingepland worden. Voor herhaalmedicatie tijdens vakanties van de huisarts kan direct contact opgenomen worden met de eigen apotheek. Bij spoedgevallen moet altijd 112 gebeld worden. Buiten kantooruren kan men terecht bij de Spoedpost Almelo.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Groenewold verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Groenewold of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Groenewold? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Groenewold het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartspraktijk Groenewold reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Groenewold

Bezoekers bekeken ook