Huisartspraktijk K.C. Start

Huisartspraktijk K.C. Start is een Huisarts gelegen aan Drakensteyn 511 in Almelo.

Meer informatie over Huisartspraktijk K.C. Start in Almelo

Huisartsenpraktijk de Schelfhoed is een HOED waar meerdere huisartsen samenwerken. Elke patiënt heeft zijn eigen huisarts, maar de medewerkers werken voor alle praktijken. Op de website van de praktijk kunt u informatie vinden over wie zij zijn, wat zij doen, de openingstijden, waarneming en praktijkregels. De informatie op de website wordt regelmatig bijgewerkt en vernieuwd. Daarnaast delen ze relevant nieuws via de website. Op 14 november worden er griepprikken gegeven, waarvoor uitnodigingen 2-3 weken van tevoren worden verstuurd. Sinds een jaar werkt de praktijk met een nieuw telefoonsysteem waarbij er terugbelafspraken worden gemaakt. Mevrouw Lansink is een extra huisarts in de praktijk en zal vanaf 24 mei weer aanwezig zijn. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur, met een overleg tussen 10.00 uur en 10.30 uur en een sluiting tussen 12.30 uur en 13.30 uur. Voor spoedgevallen zijn ze bereikbaar via een ander telefoonnummer. De contactgegevens van de huisartsen en andere belangrijke telefoonnummers zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Huisartspraktijk K.C. Start verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk K.C. Start of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk K.C. Start? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk K.C. Start het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Huisartspraktijk K.C. Start reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk K.C. Start

Bezoekers bekeken ook