Humankind - BSO De Boemerang

Humankind - BSO De Boemerang is een Kinderopvang gelegen aan Bosrand 24 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - BSO De Boemerang in Almelo

Bij buitenschoolse opvang De Boemerang in Almelo kunnen kinderen volop genieten van hun vrije tijd. Ze hebben de ruimte om binnen en buiten de natuur te ontdekken, hutten te bouwen en buiten te spelen. Spelen in het bos stimuleert beweging en creativiteit. De locatie is gevestigd in twee ruime gebouwen van Scoutinggroep J.F. Kennedy. De medewerkers zijn vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Ze zetten zich in om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij interesse kun je contact opnemen met het regiokantoor voor meer informatie. Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland, met meer dan 450 locaties die dagelijks bezocht worden door duizenden kinderen.

Wil je weten wat Humankind - BSO De Boemerang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO De Boemerang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO De Boemerang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO De Boemerang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - BSO De Boemerang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO De Boemerang

Bezoekers bekeken ook