Humankind - BSO Het Avontuur

Humankind - BSO Het Avontuur is een Kinderopvang gelegen aan Steffensweg 1 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - BSO Het Avontuur in Almelo

Buitenschoolse opvang Het Avontuur is gevestigd bij Speeltuin Het Nieuwland in Almelo. Ze maken gebruik van een speellokaal en de kinderen vermaken zich dagelijks in de speeltuin. Ze werken samen met brede buurtschool De Riet om een groter aanbod aan activiteiten te bieden. Tijdens schoolvakanties hebben ze een vakantieprogramma met verschillende thema's en uitstapjes. Het Avontuur zet zich in voor de optimale ontwikkeling van ieder kind en is partner in IKC Actief Almelo. Ze zijn meer dan kinderopvang, ze delen kennis en werken samen met anderen. Het Avontuur zorgt voor vertrouwde gezichten en streeft ernaar om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Wil je weten wat Humankind - BSO Het Avontuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Het Avontuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Het Avontuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Het Avontuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - BSO Het Avontuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Het Avontuur

Bezoekers bekeken ook