Humankind - BSO Het Letterveld

Humankind - BSO Het Letterveld is een Kinderopvang gelegen aan Hedeveld 1 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - BSO Het Letterveld in Almelo

Buitenschoolse opvang Het Letterveld is gevestigd in basisschool Het Letterveld in Almelo. De opvang biedt een huiselijke omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen. Er wordt ondersteuning geboden in de ontwikkeling naar evenwichtige mensen met een positief zelfbeeld, waarbij zelfredzaamheid, sociale vaardigheden en vertrouwen in de eigen mogelijkheden belangrijk zijn. Kinderen worden betrokken bij het bedenken van activiteiten en de ruimte is sfeervol ingericht met voldoende speelmateriaal. Buiten spelen is ook een belangrijk onderdeel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de buitenruimte en faciliteiten in de wijk. Naast buitenschoolse opvang is er ook een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het team van Het Letterveld bestaat uit vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact opgenomen worden met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO Het Letterveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Het Letterveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Het Letterveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Het Letterveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - BSO Het Letterveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Het Letterveld

Bezoekers bekeken ook