Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier

Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier is een Kinderopvang gelegen aan Hedemanplein 3 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier in Almelo

Bij Het Kinderatelier in Almelo kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar spelen met uitdagende speelmaterialen die hun welbevinden verhogen en hun ontwikkeling stimuleren. Het kinderdagverblijf biedt een veilige omgeving waarin aandacht wordt besteed aan zelfredzaamheid, sociale vaardigheden en het vertrouwen in de eigen mogelijkheden van het kind. Er wordt veel aandacht besteed aan de jaargetijden en speciale gelegenheden zoals verjaardagen, Sinterklaas en Kerstmis. De buitenruimte is een avontuurlijke speelplek waar kinderen kunnen genieten en waar het buitenspelen een positieve invloed heeft op hun ontwikkeling. Het Kinderatelier is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Het Kinderatelier is onderdeel van Humankind, de grootste non-profit organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf Het Kinderatelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Het Kinderatelier

Bezoekers bekeken ook