Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat

Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat is een Kinderopvang gelegen aan Valeriusstraat 1A in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat in Almelo

Kinderdagverblijf Sesamstraat is gevestigd in Almelo en biedt buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf heeft drie grote groepsruimtes en een centrale speelhal. Er zijn ruime grondboxen voor de baby's en themahoeken in gezellige groepsruimtes en een ruime hal voor de peuters. Daarnaast is er een natuur- en ontdektuin waar de kinderen kunnen spelen en een aparte babytuin. Het kinderdagverblijf gaat dagelijks naar buiten en ook de (moes)tuin wordt gebruikt voor activiteiten zoals zaaien en harken. Kinderdagverblijf Sesamstraat is open van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Voor meer informatie en persoonlijk advies kan er contact opgenomen worden met het regiokantoor.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf Sesamstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Sesamstraat

Bezoekers bekeken ook