Humankind - Peuteropvang Apollolaan

Humankind - Peuteropvang Apollolaan is een Kinderopvang gelegen aan Apollolaan 1E in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Apollolaan in Almelo

Peuteropvang Apollolaan is gevestigd in het multifunctionele wijkgebouw Eninver in Almelo. De peuteropvang biedt kinderen van 2-4 jaar de mogelijkheid om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Ze werken nauw samen met basisschool Het Palet en vangen kinderen op die de Nederlandse taal niet of nauwelijks beheersen. Zowel binnen als buiten is er voldoende uitdaging en de groepsruimte is gezellig ingericht om de peuters een gevoel van geborgenheid te geven. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van een gymlokaal om te spelen en te bewegen. Voor exacte openingstijden kan men contact opnemen met de klantenservice. Meer informatie over de ouderbijdrage is te vinden op de website. Peuteropvang Apollolaan is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Apollolaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Apollolaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Apollolaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Apollolaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Apollolaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Apollolaan

Bezoekers bekeken ook