Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg

Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg is een Kinderopvang gelegen aan Arendsboerweg 5 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg in Almelo

Peuteropvang Arendsboerweg is gevestigd in basisschool De Egbertus in Almelo. Hier kunnen kinderen van 2-4 jaar spelen, elkaar ontmoeten en zich ontwikkelen. Het lokaal is gezellig ingericht en er is voldoende speelmateriaal en speelhoeken. Daarnaast is er een gymzaal waar kinderen kunnen bewegen. Buiten is er veel ruimte om avontuurlijk te spelen en te ontdekken. De exacte openingstijden kunnen worden opgevraagd bij de klantenservice. Voor informatie over de ouderbijdrage is er een tabel te vinden op de website. Bij Peuteropvang Arendsboerweg werken vertrouwde gezichten die elke dag klaarstaan voor de kinderen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Arendsboerweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Arendsboerweg

Bezoekers bekeken ook