Humankind - Peuteropvang Binnenhof

Humankind - Peuteropvang Binnenhof is een Kinderopvang gelegen aan Binnenhof 51 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Binnenhof in Almelo

Peuteropvang Binnenhof is gevestigd in wijkcentrum De Schelf in Almelo. Ze bieden kinderen van 2-4 jaar de mogelijkheid om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Er is een lokaal en een speelruimte beschikbaar, zowel binnen als buiten. Buiten spelen heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. De exacte openingstijden kunnen worden opgevraagd bij de klantenservice. Meer informatie over de ouderbijdrage is te vinden onder het menu 'Over ons' - 'Downloads'. Peuteropvang Binnenhof is een vertrouwde plek met bekende gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Ze streven ernaar om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met het Regiokantoor West-Twente. Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland met meer dan 450 locaties.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Binnenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Binnenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Binnenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Binnenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Binnenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Binnenhof

Bezoekers bekeken ook