Humankind - Peuteropvang Clematis

Humankind - Peuteropvang Clematis is een Kinderopvang gelegen aan Clematisstraat 2-2 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Clematis in Almelo

Clematis is een peuteropvang in Almelo, gevestigd in Wijkcentrum De Schöppe. De opvang is bedoeld voor kinderen vanaf twee jaar en biedt gezellige groepsruimtes met verschillende themahoeken waar de peuters zich kunnen ontwikkelen. De inrichting wordt regelmatig aangepast aan het thema van de voorschoolse methode Piramide. Daarnaast gaan de peuters dagelijks naar buiten, waar verschillende ontdekplekken zijn. Buitenspelen en natuurbeleving zijn niet alleen leuk, maar hebben ook een positieve invloed op de ontwikkeling van de kinderen. Voor exacte openingstijden kan er contact worden opgenomen met de klantenservice. Meer informatie over de ouderbijdrage is te vinden op de website. Clematis is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze streven naar optimale groei en bloei van ieder kind en werken samen met andere partijen om dit te bereiken.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Clematis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Clematis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Clematis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Clematis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Clematis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Clematis

Bezoekers bekeken ook