Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos

Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos is een Kinderopvang gelegen aan Apollolaan 1E in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos in Almelo

Binnen de peuteropvang Apollolaan in Almelo is er een schakelgroep genaamd De Kleurdoos, waar peuters die de Nederlandse taal niet goed begrijpen en spreken, een aangepast taalprogramma krijgen om de basis van de Nederlandse taal te leren. Ouders kunnen ook deelnemen aan een speciaal ouderprogramma dat is afgestemd op het programma van De Kleurdoos. De exacte openingstijden kunnen worden opgevraagd bij de klantenservice. De locatie van De Kleurdoos is op de Apollolaan 1E in Almelo. Het is ook mogelijk om een rondleiding te plannen of je kind aan te melden voor de opvang. Humankind is de organisatie achter De Kleurdoos en gelooft in de optimale groei en bloei van ieder kind.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Kleurdoos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Kleurdoos

Bezoekers bekeken ook