Humankind - Peuteropvang De Kolibrie

Humankind - Peuteropvang De Kolibrie is een Kinderopvang gelegen aan De Kolibrie 22 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Kolibrie in Almelo

Peuteropvang Kolibrie bevindt zich samen met BSO De Kolibrie in het gebouw van Basisschool De Huve in Almelo. Ze bieden kinderen van 2-4 jaar de mogelijkheid om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen, zodat ze goed voorbereid zijn op de basisschool. Binnen is er een knus lokaal met een breed scala aan materialen en activiteiten, zodat de kinderen zich veilig en prettig voelen. Buiten is er ruimte om te fietsen, rennen en spelen. Binnen en buiten spelen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice voor de exacte openingstijden en informatie over de ouderbijdrage. Daarnaast biedt de locatie ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Peuteropvang De Kolibrie is gevestigd op De Kolibrie 24 in Almelo. Je kunt contact opnemen met het regiokantoor voor meer informatie of persoonlijk advies.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Kolibrie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Kolibrie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Kolibrie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Kolibrie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Kolibrie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Kolibrie

Bezoekers bekeken ook