Humankind - Peuteropvang De Rotsduif

Humankind - Peuteropvang De Rotsduif is een Kinderopvang gelegen aan De Rotsduif 24 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Rotsduif in Almelo

De Rotsduif is een peuteropvang in Almelo, gevestigd in een multifunctioneel gebouw aan de Rotsduif in de Windmolenbroek. Ze werken nauw samen met twee scholen in de buurt en organiseren activiteiten zoals het kabouterpad. De peuteropvang is gericht op het ontdekken, spelen, ontwikkelen en vriendjes maken, ter voorbereiding op de basisschool. Het interieur wordt regelmatig aangepast aan het thema van de voorschoolse methode Piramide. De locatie heeft ook een groot gymlokaal en er wordt dagelijks buiten gespeeld. Voor exacte openingstijden kan men contact opnemen met de klantenservice. Meer informatie over de ouderbijdrage is te vinden op de website. De Rotsduif biedt ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De organisatie Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland en beheert meer dan 450 locaties. Men kan contact opnemen met Regiokantoor West-Twente voor meer informatie en persoonlijk advies.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Rotsduif verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Rotsduif of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Rotsduif? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Rotsduif het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Rotsduif reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Rotsduif

Bezoekers bekeken ook