Humankind - Peuteropvang Het Letterveld

Humankind - Peuteropvang Het Letterveld is een Kinderopvang gelegen aan Hedeveld 1 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Het Letterveld in Almelo

Peuteropvang Het Letterveld is gevestigd in Basisschool Het Letterveld in Almelo. Ze bieden kinderen van 2-4 jaar de mogelijkheid om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Het lokaal is gezellig en knus ingericht, met materialen en activiteiten die gericht zijn op het stimuleren van de nieuwsgierigheid van de kinderen. Er wordt ook veel buiten gespeeld op het speelplein. De exacte openingstijden kunnen worden opgevraagd bij de klantenservice. Daarnaast is er informatie beschikbaar over de ouderbijdrage tabel. Bij Het Letterveld is ook buitenschoolse opvang beschikbaar voor kinderen van 4-13 jaar. Het team staat bekend om hun vriendelijke gezichten en inzet om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Het Letterveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Het Letterveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Het Letterveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Het Letterveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Het Letterveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Het Letterveld

Bezoekers bekeken ook