Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat

Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat is een Kinderopvang gelegen aan Jacob van Campenstraat 2 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat in Almelo

Peuteropvang Jacob van Campenstraat is gevestigd in de wijk Ossenkoppelerhoek in Almelo, naast basisschool Step. Ze bieden kinderen van 2-4 jaar de mogelijkheid om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Er zijn twee gezellige en knusse lokalen waar peuters zich geborgen voelen. Daarnaast is er een groep genaamd De Verfdoos voor kinderen die de Nederlandse taal niet goed beheersen. Er is ook een uitdagende ruimte om te spelen en te bewegen, en een buitenspeelruimte waar peuters avontuurlijk kunnen spelen en ontdekken. De exacte openingstijden zijn verkrijgbaar bij de klantenservice. Ouders kunnen ook informatie vinden over de ouderbijdrage tabel op de website.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang J. van Campenstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang J. van Campenstraat

Bezoekers bekeken ook