Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan

Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan is een Kinderopvang gelegen aan Jan Janslaan 4 in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan in Almelo

Peuteropvang Jan Janslaan is gevestigd in de Montessorischool in Almelo. De peuteropvang biedt kinderen van 2-4 jaar de mogelijkheid om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen volgens de Montessori-gedachte. Het doel is om kinderen goed voorbereid naar de basisschool te laten gaan. Tijdens de peuterleeftijd hebben kinderen veel interesse in nieuwe dingen en zijn ze daar intensief mee bezig. Alle speelmaterialen hebben een vaste plaats, zodat kinderen zelf kunnen pakken wat ze nodig hebben en het later weer kunnen terugzetten. Dit bevordert de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen. De exacte openingstijden kunnen worden opgevraagd bij de klantenservice. Meer informatie over de ouderbijdrage is te vinden op de website. Peuteropvang Jan Janslaan is gevestigd op Jan Janslaan 4 en kan worden bereikt op het telefoonnummer 0546 54 50 70.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Jan Janslaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Jan Janslaan

Bezoekers bekeken ook