Humankind - Regiokantoor West-Twente

Humankind - Regiokantoor West-Twente is een Hoofdkantoor gelegen aan Twentepoort Oost 18C in Almelo.

Meer informatie over Humankind - Regiokantoor West-Twente in Almelo

Humankind is een toonaangevende organisatie in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Met 40 jaar ervaring streven zij naar optimale groei en bloei van elk kind, gebaseerd op humanistische waarden. Humankind innoveert, stimuleert en brengt partijen samen, zowel lokaal als landelijk. Ze geloven dat een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene de wereld mooier maakt. Daarom zetten ze zich in voor optimale ontwikkeling van ieder kind, waarbij ze kinderen uitdagen, stimuleren en hun zelfstandigheid bevorderen. Ze hebben 500 locaties verspreid over heel Nederland en hun pedagogisch professionals delen graag tips over kinderen en hun ontwikkeling. Daarnaast hebben ze recentelijk nieuwe initiatieven gelanceerd, zoals een samenwerking met IVN voor meer natuurbeleving bij kinderen, de overname van Kinderopvang Struin en de start van de Humankind Academie.

Wil je weten wat Humankind - Regiokantoor West-Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Regiokantoor West-Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Regiokantoor West-Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Regiokantoor West-Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Humankind - Regiokantoor West-Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Regiokantoor West-Twente

Bezoekers bekeken ook