IJsbaan Almelo

IJsbaan Almelo is een Schaatsbaan gelegen aan Sluiskade Zuidzijde 195 in Almelo.

Meer informatie over IJsbaan Almelo in Almelo

IJsbaan Almelo is ontstaan uit twee bloeiende verenigingen, IJsclub Twenthe en IJsclub Het Oosten. In de jaren 90 fuseerden de clubs op verzoek van de gemeente Almelo. Er werd een nieuw clubgebouw neergezet met moderne faciliteiten, zoals een geveegde baan en verlichting. De ijsbaan is sinds 2018 niet meer gebruikt, maar nu zijn de voorbereidingen weer getroffen voor een nieuw schaatsseizoen. Voorzitter Henk Jan Vissia is blij dat veel Almeloërs weer komen schaatsen, ondanks de hoge temperaturen. Nu is het afwachten of koning winter dit jaar komt.

Wil je weten wat IJsbaan Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaan Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaan Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar IJsbaan Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaan Almelo

Bezoekers bekeken ook