Infinity Hairsalon

Infinity Hairsalon is een Kapper gelegen aan Grotestraat 185A in Almelo.

Meer informatie over Infinity Hairsalon in Almelo

Infinity Hairsalon in Almelo staat voor oneindige creativiteit, kwaliteit en het geven van vakkundig knip- en kleuradvies met de nieuwste trends en technieken. Het team bestaat uit professionele haar- en kleurstylisten die kijken naar de klant als persoon en niet alleen naar wat trending is. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder kleurbehandelingen en knipbehandelingen. Daarnaast geven ze ook aandacht aan kinderen, heren en dames, waarbij ze luisteren naar de wensen van de klant en behandelen met passie. Ook bieden ze epileren met touw aan voor strakke wenkbrauwen. Infinity Hairsalon werkt met verschillende merken en is gevestigd aan de Grotestraat 185A in Almelo. De salon is gesloten op maandag en zondag, maar open op dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Infinity Hairsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infinity Hairsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infinity Hairsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infinity Hairsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Infinity Hairsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infinity Hairsalon

Bezoekers bekeken ook