Innofour B.V.

Innofour B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Twentepoort Oost 61-02 in Almelo.

Meer informatie over Innofour B.V. in Almelo

Vijftien jaar geleden, op 12 juni 2008, richtten Peter Bakker, Jaap Schuurman, Rick Stroot en Bas Hassink InnoFour op. Ze kenden elkaar al van Mentor Graphics en kregen in 2008 de kans om samen hun eigen bedrijf te starten als partner van Mentor Graphics in de Benelux. Door hard samen te werken in de eerste jaren, kregen ze in 2010 de mogelijkheid om hun bedrijf uit te breiden naar Scandinavië. In een interview kijken de vier vrienden terug op deze tijd. Verder biedt InnoFour verschillende banen aan, zoals consultants en PCB applicatie ingenieurs. Ze bieden ook HyperLynx PE Bundles aan, waarmee je betaalbaar en gemakkelijk gebruik kunt maken van krachtige HyperLynx functionaliteiten. Daarnaast kondigen ze de release van Polarion ALM 2310 aan en verwelkomen ze een nieuwe Senior PCB Application Engineer in hun team. InnoFour biedt ook verschillende diensten aan, zoals jumpstart, consultancy, training en technische ondersteuning. Ze helpen klanten met uitdagingen zoals het verkorten van de time-to-market, het verbeteren van productkwaliteit en het verbeteren van het offerte proces. Bovendien bieden ze innovatieve en beter presterende producten aan om de productiviteit van klanten te verhogen.

Wil je weten wat Innofour B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Innofour B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Innofour B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Innofour B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Innofour B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Innofour B.V.

Bezoekers bekeken ook