Internet-kabel.nl

Internet-kabel.nl is een Groothandelaar gelegen aan Schuilenburglaan 5A in Almelo.

Meer informatie over Internet-kabel.nl in Almelo

Internet-kabel.nl is een webshop waar je verschillende soorten internetkabels kunt kopen. Ze bieden een breed assortiment aan, variërend van CAT5e kabels tot CAT7 kabels. Deze kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Daarnaast zijn alle kabels snagless uitgevoerd, wat betekent dat ze zijn voorzien van een bescherming om te voorkomen dat de connector blijft haken. De CAT6a kabels hebben een koperen kern en SSTP bescherming. De CAT7 kabels zijn zowel folie als gevlochten afgeschermd en gemaakt van 100% koper. Je kunt de gewenste kabels eenvoudig bestellen in de webwinkel van internet-kabel.nl. Ze streven ernaar om alles op voorraad te hebben en verzenden je bestelling nog dezelfde dag als je voor 16.00 uur bestelt. Klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail en chat.

Wil je weten wat Internet-kabel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Internet-kabel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Internet-kabel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Internet-kabel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Internet-kabel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Internet-kabel.nl

Bezoekers bekeken ook