Iris Hairstyling Almelo

Iris Hairstyling Almelo is een Kapper gelegen aan De Veldhoen 28 in Almelo.

Meer informatie over Iris Hairstyling Almelo in Almelo

Bij Iris Hairstyling in Almelo, Nederland, kunt u terecht voor advies over welke haarstijl bij u past. De kapsalon is gevestigd op De Veldhoen 28 en is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Op maandag en woensdag kunt u ook langskomen tussen 09.00 uur en 17.00 uur, en op dinsdag en donderdag tussen 09.00 uur en 13.30 uur. Als u liever een bericht stuurt, kunt u dat doen via Whatsapp naar het nummer 0610694114. Bezoek de website Irishairstyling.nl voor meer informatie over deze kapsalon in Almelo.

Wil je weten wat Iris Hairstyling Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Iris Hairstyling Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Iris Hairstyling Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Iris Hairstyling Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Iris Hairstyling Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Iris Hairstyling Almelo

Bezoekers bekeken ook