It-Centre

It-Centre is een Computerreparatie gelegen aan J.B. Berninklaan 2 in Almelo.

Meer informatie over It-Centre in Almelo

Al sinds 2006 zijn wij uw vertrouwde specialist voor het oplossen van computerproblemen. Onze servicegerichte aanpak heeft al vele tevreden klanten opgeleverd. Ons team in Almelo en omstreken pakt problemen grondig aan en zorgt dat het probleem bij de bron wordt aangepakt. U kunt bij ons terecht voor laptop reparatie, computer reparatie en zelfs voor telefoon en tablet reparatie. We kijken samen met u naar de beste oplossing die aansluit op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Klanten waarderen onze uitstekende service met een 4,9 van de 5. We zijn onze klanten daarvoor zeer dankbaar. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in diverse merken en houden hun kennis up-to-date, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. Bij IT-Centre bent u altijd snel geholpen, want sinds we zijn begonnen hebben we al duizenden apparaten gerepareerd.

Wil je weten wat It-Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van It-Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij It-Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je It-Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar It-Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. It-Centre

Bezoekers bekeken ook