J&J Techniek

J&J Techniek is een Installatiebedrijf gelegen aan Planthofsweg 51a in Almelo.

Meer informatie over J&J Techniek in Almelo

Installatiebedrijf J&J Techniek uit Almelo is gespecialiseerd in het installeren en repareren van cv-ketels, elektriciteit, airco en loodgieterswerk. Ze bieden zowel innovatieve als traditionele installatiewerken aan en hebben een 24-uursservice. Daarnaast verhuren ze een mooie kantoorruimte op de eerste verdieping, die alleen via een trap bereikbaar is. De kantoren zijn ruim en modern ingericht en bieden een nostalgisch uitzicht op het bedrijventerrein. Het bedrijf is volledig gasvrij en heeft glasvezel internet. Ze bieden diverse diensten aan, zoals 24-uursservice, gepland onderhoud, aanleg van CV ketels en elektra, sanitair en riolering, dak- en zinkwerk, duurzaamheid, beheer en advies. J&J Techniek heeft ook positieve reviews en referenties.

Wil je weten wat J&J Techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J&J Techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J&J Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J&J Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar J&J Techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J&J Techniek

Bezoekers bekeken ook