Jac Hensen Almelo

Jac Hensen Almelo is een Herenmode gelegen aan Grotestraat 39 in Almelo.

Meer informatie over Jac Hensen Almelo in Almelo

Bij Jac Hensen in Almelo vind je herenkleding van hoge kwaliteit en een unieke winkelervaring. Het team van deskundige kleermakers biedt maatwerk aan voor alle aspecten van herenkleding, van pakken tot casual shirts en broeken. Daarnaast heeft Jac Hensen een ruim assortiment aan casual en zakelijke outfits, zodat je altijd de perfecte look kunt vinden. Ook is er aandacht voor inclusieve mode, met herenkleding in extra lengtes en grote maten. Bij binnenkomst word je begroet met een warm welkom en een kopje koffie, en het personeel is geïnteresseerd in jou en jouw stijlvoorkeuren. Het vakmanschap en de verhalen achter de collecties maken Jac Hensen uniek. Kom langs bij Jac Hensen in Almelo en ervaar zelf de unieke winkelervaring en kwaliteit van de herenkleding. Faciliteiten bij de winkel zijn rolstoelvriendelijk, er is parkeergelegenheid voor mindervaliden (vooraf aanmelden), er zijn toiletten, Wi-Fi en een koffie-, thee- en watertappunt. Specialiteiten van Jac Hensen Almelo zijn maatwerk, een trouwafdeling, lengtematen en grote maten.

Wil je weten wat Jac Hensen Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jac Hensen Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jac Hensen Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jac Hensen Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Jac Hensen Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jac Hensen Almelo

Bezoekers bekeken ook