Jani's Beautysalon

Jani's Beautysalon is een Kapper gelegen aan Boddenstraat 60 in Almelo.

Meer informatie over Jani's Beautysalon in Almelo

Bij Jani's Beauty Salon in Almelo kun je terecht voor allerlei haarbehandelingen, zoals knippen, verven en föhnen. Ze zijn gespecialiseerd in keratine behandelingen en het creëren van bruidskapsels. Daarnaast volgen ze de laatste trends op het gebied van haarmode en werken ze volgens de laatste technieken. Ook voor wenkbrauwen en wimpers kun je bij hen terecht. Ze bieden verschillende technieken aan, zoals microblading en wimperextensions. Als je geïnteresseerd bent of een afspraak wilt maken, kun je contact opnemen via telefoon, e-mail of de contactpagina. Verder bieden ze ook permanente make-up, laserontharing, tattoo verwijdering, wimperextensions en make-up aan. Er is momenteel ook een actie voor een Diode laser behandeling.

Wil je weten wat Jani's Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jani's Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jani's Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jani's Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Jani's Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jani’s Beautysalon

Bezoekers bekeken ook