Jeugdtandverzorging Almelo

Jeugdtandverzorging Almelo is een Tandarts gelegen aan Winkelsteeg 1F in Almelo.

Meer informatie over Jeugdtandverzorging Almelo in Almelo

Wij zijn Jeugdtandverzorging Almelo, een tandartspraktijk speciaal voor kinderen van 2 tot 18 jaar. Ons team heeft ervoor gekozen om met kinderen te werken en bouwt graag een vertrouwensband op met elk kind. Wij bieden volledige gebitsverzorging en begeleiden kinderen en ouders naar een goede mondgezondheid. Vanaf het moment dat het eerste tandje doorkomt, raden wij aan om twee keer per jaar naar de tandarts te komen. Wij laten kinderen op speelse wijze kennismaken met de tandarts. Aanmelden kan via onze website, telefonisch of in de praktijk. Bij pijnklachten streven wij ernaar om dezelfde dag nog hulp te bieden aan patiënten die zich voor 10:00 uur 's ochtends aanmelden. De tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering, zonder eigen risico. Kosten voor een beugel en kroon- en brugwerk vallen hier niet onder. Ons team stelt zich graag aan je voor en wij bieden ook de mogelijkheid om je kind tijdens schooluren naar de tandarts te brengen onder deskundige begeleiding. Schrijf je kind vandaag nog in bij Jeugdtandverzorging Almelo!

Wil je weten wat Jeugdtandverzorging Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeugdtandverzorging Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeugdtandverzorging Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeugdtandverzorging Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Jeugdtandverzorging Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeugdtandverzorging Almelo

Bezoekers bekeken ook