JMR Sportcentre

JMR Sportcentre is een Sportschool gelegen aan Sluiskade Zuidzijde 181 in Almelo.

Meer informatie over JMR Sportcentre in Almelo

Bij JMR Sportcentre kun je starten met fitness en kiezen voor een fitte en energieke leefstijl. Ze bieden unieke programma's met professionele begeleiding. De trainings- en voedingsschema's worden op maat gemaakt en er wordt maandelijks gekeken naar de resultaten. Daarnaast bieden ze programma's aan waarin ze je begeleiden naar wedstrijden en personal training programma's. Ze hebben een sportaanbod op maat, waarbij er rekening wordt gehouden met je doelstellingen en belastbaarheid. Je kunt ook deelnemen aan groepslessen, die motiverender zijn en waarbij de instructeurs het beste uit je workout halen. Ze zijn elke dag van de week geopend en hebben specifieke openingstijden per dag. Er gelden huisregels, zoals het wassen van je handen voor je de ruimte betreedt en het dragen van schone sportschoenen. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op hun website. Het adres is Sluiskade Z.Z. 181, 7607 XT Almelo.

Wil je weten wat JMR Sportcentre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JMR Sportcentre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JMR Sportcentre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JMR Sportcentre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar JMR Sportcentre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JMR Sportcentre

Bezoekers bekeken ook