Joëlla Nails

Joëlla Nails is een Opleidingscentrum gelegen aan Ootmarsumsestraat 5 in Almelo.

Meer informatie over Joëlla Nails in Almelo

Joella Nails is al 19 jaar actief in de Beautybranche en biedt hoogwaardige producten aan, zoals Urban Nails, Joëlla Nails, Lashtag, AIR KING en Swarovski. Naast producten kunt u ook terecht bij Joëlla Nails voor nagel- en wimperproducten, opleidingen voor nagelstyliste, nail-art workshops en wimperstyliste opleidingen. Daarnaast is Joëlla Nails ook een beauty salon voor verschillende behandelingen. Er zijn enkele kortingsacties, maar deze gelden niet op opleidingen en workshops. Let op: de zaak is gesloten op zondag en maandag. Er worden ook nieuwe nagelproducten aangeboden, zoals een frees cursus, workshops en verschillende nagelproducten zoals gels en glitter.

Wil je weten wat Joëlla Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joëlla Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joëlla Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joëlla Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Joëlla Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joëlla Nails

Bezoekers bekeken ook