Judovereniging THAG

Judovereniging THAG is een Sportclub gelegen aan Stins 2 in Almelo.

Meer informatie over Judovereniging THAG in Almelo

Judovereniging THAG heeft goede resultaten behaald tijdens het opstaptoernooi in Markelo. Verschillende judoka's zijn op het podium geëindigd, wat coach Marijn Siebert erg tevreden stemde. Ook in Emmen zijn er podiumplaatsen behaald. Daarnaast is Ed Woolderink gehuldigd met de gouden speld van JBN Oost-Nederland en heeft Carmen Dijkstra zilver gewonnen in Sarajevo. Er is ook een feestje geweest bij Jan Steen in Tubbergen en in Geesteren vond de eerste ronde van de Judocompetitie plaats, georganiseerd door Judovereniging THAG. Verder wenst de vereniging iedereen een fijne vakantie en worden de reguliere trainingen hervat op 3 september.

Wil je weten wat Judovereniging THAG verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judovereniging THAG of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judovereniging THAG? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judovereniging THAG het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Judovereniging THAG reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judovereniging THAG

Bezoekers bekeken ook