Jujutsu Raifu

Jujutsu Raifu is een Jiujitsuschool gelegen aan Veldkampsweg 28 in Almelo.

Meer informatie over Jujutsu Raifu in Almelo

Jujutsu Raifu Dojo in Almelo biedt effectieve zelfverdedigingstrainingen voor zowel mannen als vrouwen. De school heeft groepen voor junioren (12-17 jaar) en senioren (18 jaar en ouder). Vanwege het beperkte aantal lesplaatsen is het aan te raden om eerst contact op te nemen om te kijken of er op dit moment een plek beschikbaar is in de gewenste groep. De dojo is gevestigd vlakbij het centrum van Almelo en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de rustige Veldkampsweg. Bij Jujutsu Raifu Dojo wordt het Nihon Jujutsu beoefend, een veelzijdige en uiterst effectieve vorm van zelfverdediging. Voor meer informatie en formulieren kan er gebeld worden naar 06 - 37 20 35 48 of gemaild worden naar info@raifu.nl.

Wil je weten wat Jujutsu Raifu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jujutsu Raifu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jujutsu Raifu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jujutsu Raifu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Jujutsu Raifu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jujutsu Raifu

Bezoekers bekeken ook