Kaaspakhuis Almelo

Kaaspakhuis Almelo is een Kaaswinkel gelegen aan Vincent van Goghplein 23 in Almelo.

Meer informatie over Kaaspakhuis Almelo in Almelo

Bij het Kaaspakhuis kun je op verschillende locaties in Nederland kaas kopen. In Almelo v. Goghplein hebben ze minstens 50 soorten kaas, vers van het mes, en dit kost maximaal € 9,95 per kilo. Ook in Emmeloord hebben ze meer dan 50 soorten kaas, vers van het mes, en dit kost ook maximaal € 9,95 per kilo. In Emmen (Emmermeer) kun je gratis parkeren voor de deur in het winkelcentrum, waar je openingstijden kunt vinden. In Hardenberg kun je in het centrum parkeren en betaal je nooit meer dan € 9,95 per kilo kaas. In Hoogeveen kun je ook parkeren en vind je openingstijden op de website. In Kampen is er een gezellige kaaswinkel in de binnenstad. In Klazienaveen kun je gratis parkeren en betaal je nooit meer dan € 9,95 per kilo kaas. In Meppel is er ruime parkeergelegenheid en in Rijssen vind je het Kaaspakhuis aan de rand van het centrum. In Staphorst is er een vernieuwde winkel en bieden ze cadeaumandjes aan. In Winschoten kun je naast kaas ook andere gezonde producten kopen, zoals groente en fruit. In Zwolle vind je de leukste kaaswinkel met meer dan 50 soorten kaas en betaal je nooit meer dan € 9,95 per kilo. Het Kaaspakhuis is een feest om kaas te kopen.

Wil je weten wat Kaaspakhuis Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaaspakhuis Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaaspakhuis Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaaspakhuis Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kaaspakhuis Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaaspakhuis Almelo

Bezoekers bekeken ook