Kapsalon Figaro

Kapsalon Figaro is een Kapper gelegen aan Rembrandtlaan 220 in Almelo.

Meer informatie over Kapsalon Figaro in Almelo

Kapsalon Figaro Almelo is een kapsalon die sinds 1992 bestaat en gespecialiseerd is in haarmode voor dames, heren en kinderen. Het team van ervaren en vakkundige kapsters helpt klanten graag bij het maken van de juiste keuze in kleur en coupe. De kapsalon werkt alleen op afspraak, waarbij momenteel alleen knipbehandelingen online kunnen worden geboekt. Andere afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt. Het team bestaat uit Harold de Bruin, Marilène de Bruin, Serona Klomp, Marianne Koppelman, Sabine van Sloten en Talisha Hendriks. De prijslijst van de kapsalon varieert van €2,50 voor het wassen van het haar tot €160 voor een uitgebreide grijskleuring. Daarnaast biedt de kapsalon ook andere diensten aan, zoals het epileren en verven van wenkbrauwen. Kapsalon Figaro Almelo is ook actief op social media en nodigt klanten uit om hen te volgen.

Wil je weten wat Kapsalon Figaro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Figaro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Figaro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Figaro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kapsalon Figaro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Figaro

Bezoekers bekeken ook