Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo

Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Ambachtstraat 5 in Almelo.

Meer informatie over Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo in Almelo

Bij Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen, vakkundig advies en de laagste prijs. De Experience Store XXL in Almelo heeft een oppervlakte van 8.000 m2 en biedt meer dan 1500 verschillende tuinmeubelsets. U kunt de tuinmeubelen direct afhalen in het afhaalmagazijn of thuis laten bezorgen. De winkel is bereikbaar via de A35 en er zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. In de koffiecorner kunt u genieten van een kopje koffie of thee en een Twentse krentenwegge. Het hele gezin is welkom, inclusief honden, en er is een kinderhoek aanwezig. Kees Smit Tuinmeubelen heeft een laagsteprijsgarantie en een hoogste klantwaardering.

Wil je weten wat Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kees Smit Tuinmeubelen – Experience Store XXL Almelo

Bezoekers bekeken ook