Kickboksen voor Vrouwen Almelo

Kickboksen voor Vrouwen Almelo is een Kickboksschool gelegen aan Windmolen 4A in Almelo.

Meer informatie over Kickboksen voor Vrouwen Almelo in Almelo

Bij Kickboksen voor Vrouwen in Almelo kun je onbeperkt trainen zonder inschrijfgeld. Ze bieden ook een gratis proefles aan met persoonlijke aandacht voor zowel beginners als gevorderden. De kickboksschool is ontstaan vanuit een passie voor de sport en biedt speciaal voor vrouwen in Almelo een leuke en gezellige training aan. Tijdens de proefles hoef je je geen zorgen te maken over materiaal, want dat wordt voor je verzorgd. De trainer kijkt er naar uit om je te ontmoeten en samen flink aan het werk te gaan. Je kunt gratis parkeren bij het gebouw en de locatie is goed bereikbaar. De contributie varieert van €30,- tot €37,50 per maand, afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen. Er is ook de mogelijkheid om een 10-rittenkaart aan te schaffen voor €75,-.

Wil je weten wat Kickboksen voor Vrouwen Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboksen voor Vrouwen Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboksen voor Vrouwen Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Vrouwen Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kickboksen voor Vrouwen Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboksen voor Vrouwen Almelo

Bezoekers bekeken ook