Kienhuis Bouwmanagement B.V.

Kienhuis Bouwmanagement B.V. is een Ingenieursbureau gelegen aan Twentepoort Oost 29 in Almelo.

Meer informatie over Kienhuis Bouwmanagement B.V. in Almelo

Kienhuis Bouwmanagement is een expert op het gebied van bouwmanagement en helpt klanten bij het realiseren van hun huisvestingswensen, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, uitbreiding of beheer en onderhoud. Ze hebben ruime ervaring in duurzaam bouwen en zijn gecertificeerd BREEAM-NL Expert voor zowel nieuwbouw als renovatie. Met behulp van de wereldwijd toegepaste methode BREEAM kunnen ze objectief aantonen hoe duurzaam een gebouw is op basis van criteria zoals energieverbruik, materiaalgebruik en duurzaamheid. Duurzaam bouwen is een investering, maar dit verdient zich terug door lagere gebruikskosten en fiscale voordelen en subsidies. Daarnaast werkt Kienhuis Bouwmanagement met BIM, een digitale maquette waarin alle betrokken partijen samenwerken en knelpunten tijdig kunnen worden opgelost. Als opdrachtgever heeft u met BIM goed zicht op het eindresultaat en kunt u gemakkelijk aanpassingen maken.

Wil je weten wat Kienhuis Bouwmanagement B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kienhuis Bouwmanagement B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kienhuis Bouwmanagement B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kienhuis Bouwmanagement B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kienhuis Bouwmanagement B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kienhuis Bouwmanagement B.V.

Bezoekers bekeken ook