Kinderopvang High Five!

Kinderopvang High Five! is een Kinderopvang gelegen aan Roskamstraat 3 in Almelo.

Meer informatie over Kinderopvang High Five! in Almelo

High Five is een kinderopvangorganisatie met twee locaties in Almelo. Ze bieden kleinschalige groepen aan waarin kinderen zich gekend en herkend voelen door vaste medewerkers. De organisatie staat bekend om haar transparantie en openheid. Ze zijn trots op de aandacht en tijd die ze aan ieder kind kunnen besteden, hun enthousiaste medewerkers, het groene keurmerk van stichting groen cement en hun mooie groene tuin en moestuin. Het team bestaat uit vaste medewerkers, zodat ieder kind een vast en vertrouwd gezicht heeft. De ouders van Yassin geven High Five een beoordeling van 9.1/10 op Feedback Company. High Five biedt kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan. Ze hebben ook verschillende werkplannen en een pedagogisch beleid beschikbaar voor download. Daarnaast zijn ze actief op sociale media. Voor klachten hebben ze een klachtregeling en een klachtenloket. De contactgegevens van beide locaties zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Kinderopvang High Five! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang High Five! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang High Five!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang High Five! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kinderopvang High Five! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang High Five!

Bezoekers bekeken ook