Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis

Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis is een Kinderopvang gelegen aan Kortenvoortstraat 1 in Almelo.

Meer informatie over Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis in Almelo

Het Paleis is een kinderopvang waar kinderen van baby tot tiener de ruimte krijgen om te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en plezier te maken. Het Paleis heeft grotere groepsruimtes dan de wettelijke normen en beschikt over een aparte binnenspeelplaats van 150m2. Hier kunnen kinderen fietsen, rennen, bouwen, zelfs als het buiten regent. Het doel van Het Paleis is om een vertrouwde plek te zijn waar ouders hun kind met een gerust hart kunnen brengen. Het team bestaat uit uitstekend gekwalificeerd en betrokken personeel. Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een rondleiding en ontdek meer over Het Paleis.

Wil je weten wat Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang, Peuteropvang en BSO KOV Het Paleis

Bezoekers bekeken ook