Kookstudio Kookrijk

Kookstudio Kookrijk is een Restaurant gelegen aan Demmersdwarsweg 6 in Mariaparochie.

Meer informatie over Kookstudio Kookrijk in Mariaparochie

Kookrijk is een kookstudio die al 14 jaar bestaat en gasten heeft vermaakt met koken en lekker eten. Ze bieden kookworkshops aan voor groepen van 12 tot 35 personen, waarbij je zelf alles maakt en een 4-gangendiner krijgt met bijpassende wijnen. De kosten hiervoor zijn €75,- per persoon, inclusief drank en wijnarrangement. Ook kun je bij Kookrijk terecht voor feestjes met 40 tot 45 personen, waarbij je een feestelijk arrangement krijgt met amuses en onbeperkte drankjes voor €42,50 per persoon. Daarnaast bieden ze ook maatwerk jurken aan bij De Jurk voor jou, waarbij je zelf je eigen unieke jurk kunt ontwerpen. Tot slot geeft Kookrijk ook lezingen over gezonde voeding, waarbij ze handige tips en voorbeelden delen en zelfs een lekkere suikervrije cake laten proeven.

Wil je weten wat Kookstudio Kookrijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kookstudio Kookrijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kookstudio Kookrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kookstudio Kookrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kookstudio Kookrijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kookstudio Kookrijk

Bezoekers bekeken ook